WEBSITE ONTWERP

Bootspat Media maakt websites die zich onderscheiden. Géén standaard templates maar een website die past bij uw bedrijf, toegespitst op uw huisstijl.

WEBSITE BEHEREN

Via een Content Management Systeem, afgekort CMS, houdt u snel en gemakkelijk de website bij. Wij bieden u een overzichtelijk CMS systeem met alleen de functies die u nodig heeft om uw website optimaal te beheren.

VINDBAARHEID

Een website die u door ons heeft laten maken wordt standaard Google vriendelijk gebouwd, voorzien van de juiste codes zodat uw website ook gevonden wordt.

Nieuwste ontwikkelingen

Onze sites en webshops worden ontwikkeld volgens de nieuwste standaarden en ontwikkeltechnieken, zoals u van een goed internetbureau mag verwachten. Daarnaast kunt u tekst en beeld -de content- eenvoudig beheren in een eigen content management systeem (CMS), dat volop geprezen wordt om zijn gebruiksvriendelijkheid door onze klanten. Een website laten ontwikkelen op basis van Open Source behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Werkwijze

Persoonlijk

Als u bij Bootspat Spetterende media een website laat ontwikkelen dan doen we dat volgens een vast stappenplan. We gaan met elkaar om de tafel om uw wensen, uitstraling en beoogde doel m.b.t. de website met elkaar te bespreken.

Duidelijk

Als we met elkaar duidelijk hebben welke elementen de website moet bevatten en hoe deze eruit moeten zien maken we afspraken met elkaar over het aanleveren van content. Het is belangrijk om vooraf duidelijk te zijn over de verwachtingen naar elkaar en wat er moet gebeuren om tot het beoogde eindresultaat te komen.

Compleet

Wij streven er altijd naar om onze service, diensten en producten zo compleet mogelijk af te stemmen op uw wensen.

 • Planningsfase

  In deze fase stellen we in overleg met u een planning op en maken we afspraken over hoe wij de ontwikkeling van de website gaan uitvoeren.

 • Verzamel inhoud

  Websites worden gemaakt om hun inhoud te presenteren aan de bezoekers. Het maken van een succesvolle website is het maken van interessante en geloofwaardige inhoud.

  Foto’s en afbeeldingen zijn essentieel en hoge kwaliteit digitale foto’s zijn het uitgangspunt voor het design van je site.

 • Ontwerp

  Het design van uw webshop of site ontwerpen we op basis van het functioneel ontwerp, de huisstijl, de gewenste beleving en tal van andere wensen die we met u bespreken.

 • Technische opbouw

  Na goedkeuring van het functioneel ontwerp, zijn de wensen, behoeften en verwachtingen aan weerszijde duidelijk. Er kan nu begonnen worden met de bouw van jouw nieuwe website of webshopsl.

 • Online

  Gevuld en wel dragen wij de website aan u over en kunt u aan de slag gaan! Uiteraard voorzien wij u van alle benodigde informatie en staan wij ook na het bouwproces klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Offerte aanvragen?

4 + 3 = ?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Het team van Bootspat Spetterende Media uit Hoorn bespreekt graag vrijblijvend met u de mogelijkheden voor uw nieuwe website. Vul onderstaande gegevens in en beschrijf uw aanvraag. Wij antwoorden binnen 1 werkdag!