LOGO/HUISSTIJL

We stemmen al uw reclame-uitingen af op uw bestaande huisstijl of we ontwikkelen in nauw overleg een complete nieuwe huisstijl die recht doet aan wat u met uw bedrijf of product wil uitdragen binnen het bestaande umfeld. 

PROMOTIE-DRUKWERK

Bootspat Media verzorgt al uw huisdrukwerk zoals briefpapier, visitekaartjes, flyers, stickers enz. maar ook uw point of sale drukwerk zoals rolbanners, vlaggen, pennen, kleding of zelfs uw bedrijfsauto’s.

MAGAZINES/BROCHUES

Advertenties die u in een krant of magazine geplaatst wil hebben, een nieuw op te zetten krant of magazine geheel naar uw eigen wensen, afmetingen en gedrukt op papiersoort van uw keuze.

Persoonlijk en servicegericht

Bootspat Media vertaalt uw wensen en behoeften naar een kwalitatief hoogwaardig product en ondersteunt dit door een optimale service. Door een juiste combinatie van creativiteit en techniek in ons product en een nauwe samenwerking met u kunnen we samen tot de juiste oplossing komen. Ondersteund door onze servicebenadering streven wij naar een duurzame relatie met onze klanten.

Werkwijze

Persoonlijk

Bij het aannemen van uw opdracht proberen we samen met u het beoogde doel van de reclame-uiting helder te krijgen. Elke vorm van communicatie met uw doelgroep kan via vele soorten van mediums. Soms is het goed om eerst samen een marketingplan op te stellen en daarbij de juiste media-mix te kiezen voor een optimale impact bij uw doelgroep. Een goed beeld van uw bedrijf of product is hiervoor een must.

Duidelijk

Zodra we een duidelijk beeld hebben bij de sfeer, kleurstelling, woordkeuze en de toon van de communicatie maken we, afhankelijk van de dienst of product, een voorstel of desgewenst eerst een prijsopgave.

Compleet

Wij zullen altijd proberen onze dienstverlening zo compleet als mogelijk op uw behoeften af te stemmen. Van marketing naar ontwerp tot druk. Je kunt als klein bedrijf niet alle disciplines zelf in huis hebben maar waar mogelijk raadplegen wij ons uitgebreide netwerk op het gebied van marketing, vertalingen, programmeurs en drukkers om u zo compleet mogelijk van dienst te kunnen zijn.

  • Planningsfase

    Als u door ons een product laat ontwikkelen, wat kan variëren van een advertentie, verpakking tot complete magazines en van alles daar tussen in, dan inventariseren we eerst het beoogde doel van de communicatie en vervolgens wat de beste aanpak is en met welk medium het doel het best bereikt kan worden. Uiteraard kan dat soms ook via een simpele mail als het bijvoorbeeld om een advertentie gaat. Dan bekijken we of we alle elementen om het product te maken in huis hebben danwel door u aangeleverd kunnen worden. Het kan ook zijn dat er bijvoorbeeld teksten geschreven, foto’s of illustraties gemaakt moeten worden. Als alle ingrediënten aanwezig zijn kan er een eerste opzet gemaakt worden van het product.

  • Eerste ontwerp

    De elementen die gebruikt worden in het ontwerp van de communicatie-uiting dragen voor een groot deel bij an de kwaliteit van het eindproduct. Met mooie foto’s of illustraties en teksten is het veel makkelijker goede communicatie te ontwikkelen. Een goede foto en goede teksten hebben veel meer impact op de doelgroep en zorgen voor een mooi en professioneel beeld. Een eerste ontwerp van het product wordt aan u voorgelegd en ontwerp-keuzes verduidelijkt.

  • Correctie

    Het ontwerp wordt aan u gestuurd en u heeft de mogelijkheid om wijzigingen aan te geven. Wij houden daarbij in de gaten of het communicatie-doel daarbij niet verloren gaat. Het is belangrijk dat u tevreden bent met het product maar het is nog belangrijker dat de beoogde communicatie zijn impact heeft.

Offerte aanvragen?

1 + 1 = ?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Het team van Bootspat Spetterende Media uit Hoorn bespreekt graag vrijblijvend met u de mogelijkheden. Vul uw gegevens in en beschrijf uw aanvraag. Wij antwoorden binnen 1 werkdag!