DIT KAN BOOTSPAT VOOR U BETEKENEN

Onze dienstverlening is veelzijdig. Van conceptontwikkeling tot realisatie. Of het nu gaat om een complete campagne of alleen een nieuw visitekaartje, Bootspat staat voor u klaar. Juist in deze tijd is het belangrijk om de juiste manier van promotie te kiezen. Technologie ontwikkelt zich sneller dan ooit en klantgedrag verandert steeds sneller. Bootspat heeft een groot meedenkend vermogen en helpt u graag oplossingsgericht.

Bekijk hier een greep uit onze diensten of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Logo en huisstijl ontwerp

LOGO EN HUISSTIJL

Een goede vormgeving van uw huisstijl zorgt voor herkenbaarheid en het juiste imago. Een huisstijl is meer dan alleen een logo of een briefpapier. Wij creëren de juiste uitstraling die aansluit bij de identiteit van uw bedrijf.

Promotioneel drukwerk

PROMOTIONEEL DRUKWERK

Bent u op zoek naar een flyer, folder, brochure, poster, promotiemateriaal of relatiegeschenk dan bent u bij Bootspat aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen van promotioneel drukwerk en denken graag met u mee.

Horeca drukwerk

HORECA DRUKWERK

Bootspat heeft rijke ervaring in het ontwerpen van drukwerk voor restaurants, cafés, bars en andere horeca-gelegenheden. Bijvoorbeeld het ontwerpen en drukken van een menukaart, lunchkaart, dinerkaart, borrelkaart of drankenkaart. Wij gebruiken materiaalsoorten die zowel geschikt zijn voor binnen- als buiten gebruik.

ADVERTENTIES

Adverteren in een lokale, regionale of landelijke krant? Bootspat kent de weg in het medialandschap. Neem contact op met Ted Bootsma voor vrijblijvend advies. Onze studio ontwerpt dagelijks advertenties voor kranten en magazines en staat ook graag voor u klaar.

KRANTEN EN MAGAZINES

Is er een bijzondere gelegenheid waarvoor u een krant of magazine zou willen uitbrengen? Denk bijvoorbeeld aan een jubileum, terugkerende periodieken of een evenement. Wij maken kranten en magazines van hoogstaande kwaliteit en hebben contact met verschillende uitgeverijen en drukkerijen.

DIRECT MAIL

Uw klantenbestand gebruiken om specifieke reclame te versturen? Bootspat laat u graag de mogelijkheden zien. Naast een mailing als brief zijn er ontelbare andere mogelijkheden om uw doelgroep op een opvallende manier te bereiken. Vraag naar de mogelijkheden.

WEBSITE

Uw website is het visitekaartje van uw onderneming. Daarom is het belangrijk dat deze er goed uit ziet en responisve is. Bootspat maakt WordPress websites die gebruiksvriendelijk zijn voor bezoeker en beheerder. Neem contact op voor een advies op maat.

WEBSHOP

Een webshop die gebruiksvriendelijk is voor de klant en voor u als beheerder. Bij Bootspat maken wij WordPress webshops waarbij we WooCommerce gebruiken. Maar ook een maatwerk webshop is bespreekbaar.

ONLINE ADVERTEREN

Uw onderneming online in de spotlights zetten? Wij maken sprekende banners die opvallen. Denk bijvoorbeeld aan een statische banner, animated GIF of een uitgebreide HTML5 banner.

NEEM HIER EEN KIJKJE IN ONS PORTFOLIO