HI,
WIJ ZIJN BOOTSPAT

 – creatief mediabureau. Wij helpen onze klanten met het communiceren van hun merk zowel online als offline. Zo ontwikkelen wij promotioneel drukwerk, merkidentiteiten, websites en digitale promoties. In Nederland werkt ons team van Spetters voor merken als GroenLinks, Velserbeek Renault, Bezorgdekrant.nl en Milieuservice Nederland.

Neem hieronder een kijkje in ons portfolio.

Online

Bootspat gebruikt WordPress om voor uw onderneming een gebruiksvriendelijke website te maken. Deze websites zijn responsive en daardoor op alle mediums in optimale staat te bezoeken. Daarnaast verzorgen wij de hosting en het onderhoud van websites die bij ons zijn gemaakt. Ook kunt u bij ons terecht voor nieuwsbrieven of mailings die eenmalig of met regelmaat verstuurd kunnen worden.

Drukwerk

Bootspat verzorgt de grafische vormgeving en realisatie van al uw drukwerk. Dat kan een complete huisstijl zijn uitgewerkt naar briefpapier, visitekaartjes en promotiemateriaal. Maar ook het ontwerpen en aanbrengen van diverse belettering en signing behoort tot de mogelijkheden.

Wij verzorgen het gehele proces van begin tot eind!

SLUIT JE OOK AAN

 

BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Het team van Bootspat uit Hoorn, Noord-Holland bespreekt graag vrijblijvend met u de mogelijkheden. Vul uw gegevens in en beschrijf uw aanvraag. Wij antwoorden binnen 1 werkdag!

NEEM DIRECT CONTACT OP

    Ik accepteer de privacy voorwaarden (verplicht)